Аудио техника

FAQ

Имате ли нужда от помощ? Вижте нашата FAQ секция.

Това е раздел в който ще публикуваме отзивите за сайта ни:


От доста време търсих точно такъв дек - Technics RS-BX 404, тъй като усилвателят mи е същата марка (Technics SA-DX 750) . Много съм доволен от продавача. Възпитан и коректен. С удоволствие бих се обърнал към него отново и бих го препоръчал на приятели и познати аудиофили, не само за аудио ситеми, но и за съвет "

b***b @hotmail.bg (12.12.2016)


В раздел "Отзиви" има твърде малко положителни мнения, за толкова добър интернет търговец. 

Купувал съм от тук дек, тунер, едни прекрасни трилeнтови QUADRAL-и, последното поълнение беше един як усилвател. Техниката е в много добро състояние, а цените са конкурентни. Не крия, че следя още няколко сайта, но audio-bg ги превъзхожда, въпреки по-лъскавата им облицовка.
А за оригиналната система за опаковане и уплътняване - нямам думи! Събирам си топките в един кашон, стават чудестни разпалки за котела.
Бъдете здрави,
весели празници и много успешна 2013 година.

Благодарствено писмо от Илия Анастасов: a**********@gmail.com (Петък, 2012, Ноември 23 13:55:58)


Съобщение: Относно закупуването на аудио-усилвател "Nordmende"от Вас, съм доволен от комуникативността, експедитивността, доброто опаковане и отношение по уточняване на доставката. Имате моите препоръки пред клиентите Ви!

Благодарствено писмо от: s**********@abv.bg (Събота, 2012, Април 21 00:37:30)


Истинско удоволствие е да се работи с това момче - точен, коректен, желаещ да свърши работа, като хората. Преди време закупих от сайта му http://audio-bg.org стерео-усилвател за мой приятел - работи перфектно, изглежда като чисто нов, окомплектовката и опаковката бяха на топ-ниво.

Браво, продължавай в същия дух! :prayer:


Закупих преди време усилвател"YAMAHA AX-400"от въпросният човек. Машината работи безотказно, благодаря още веднъж.... :)


Благодарноси за аудио таймерчето.
Страхотно пакетиране на стоката. :) :smt038

Поздрави.


Аз съм доволен от audio-bg.org също. Закупих касетен дек, който много ми хареса, въпреки че реагирах остро при получаването му. Случва се човек да се заблуди, но в случая тя беше моя. :oops: Пожелавам му старателна работа занапред и успехи!

 


И аз съм много доволен, купих си от audio-bg.org тунер Хитачи, произведен преди барем 30 години. Като нов!
Мисля, че ще работи още 30 :)


Много е коректен


И аз да се отбележа.Вече 2-3 месеца се радвам на Technics SU-7300K,който закупих от него.Усилвателя е на 30 и кусур години,а изглежда и свири все едно е излязал току що от завода. Човека беше много коректен откъм информация,цена и доставка.
Мисля,че който реши да пазарува от него няма да съжалява.


НачалоНачало

Нови продукти

Няма нови продукти в момента